01.08.2024 11:18

Принц Хари вече не разговаря с крал Чарлз

Видян 403 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Източник твърди, че принц Хари и крал Чарлз вече не си говорят, а един от дългогодишните им проблеми задълбочава отчуждението им, съобщи mirror.co.uk.

Надявахме се, че бащата и синът са на път да започнат да поправят разрива си, особено след като се срещнаха, когато Хари замина за Обединеното кралство, след като беше обявено, че Чарлз е диагностициран с рак. Седмици по-късно обаче, когато херцогът на Съсекс се върна в Обединеното кралство за службата по случай 10-годишнината на игрите „Инвиктус“ в катедралата „Сейнт Пол“, среща между двойката нямаше.


Близки до Съсекс източници обаче твърдят, че обажданията на Хари до баща му остават без отговор, тъй като Хари се опитва да обсъди с баща си мерките за сигурност. Херцогът е въвлечен в дългогодишна битка за сигурността си, когато идва в Обединеното кралство, след като автоматично загуби правото си на полицейска защита, когато се оттегли като работещ кралски служител.


Той губи последвалите си съдебни битки за възстановяване на правата на него, съпругата му Меган и двете им деца и планира да обжалва. Според списание PEOPLE Хари вярва, че баща му би могъл да помогне за възстановяването им, въпреки че източник от двореца отхвърли това твърдение като „напълно неточно“.

Сега приятел на Хари разказва пред списанието: „Той получава „не е на разположение в момента“. Обажданията му остават без отговор. Опитал се е да се свърже относно здравето на краля, но и тези обаждания остават без отговор“. Друг приятел добавя: „Хари е уплашен и смята, че единственият човек, който може да направи нещо по въпроса, е баща му.“ Друг източник пък добавя: „Хари е решен да защити собственото си семейство на всяка цена.“


 


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 04 август 00:00ч.

Дивергенти 2014 г. ‧ Екшън/Сай-фай

В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Four Майлс Телър Питър

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Направете нещо необикновено

Направете нещо необикновено и различно днес, ако