04.09.2024 16:45

Принц Уилям отказва да говори с принцеса Даяна след сърцераздирателен акт

Видян 771 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кралското семейство е известно с мотото си „никога не се оплаквай, никога не обяснявай“, но когато беше дете, принц Уилям не беше толкова предпазлив от емоциите си.

През годините родителите му преминаха през много публична циркова раздяла и евентуален развод, като по-младите принц Уилям и Хари имаха място на първия ред за всичко това. През 1995 г., след като веднъж беше разбито сърцето му от баща му, майка му беше на път да извърши същата грешка. Едва 13-годишен Уилям видял принцеса Даяна да прави последния си мат в медийната битка с баща му. В нейното интервю от ноември 1995 г. с Мартин Башир в Панорамата на BBC, което Уилям гледа сам в кабинета на господаря си, Даяна говори за „трима от нас в този брак“.




След признанието на Чарлз за връзката му с любовницата му Камила през 1994 г. в телевизионно интервю с Джонатан Димбълби, беше ред на Даяна да разкрие една тайна. Даяна откровено призна, че в брака са станали четирима - че се е влюбила в Джеймс Хюит - което накланя тийнейджъра Уилям през ръба.

Когато домакинът на Уилям се върна в кабинета си, той намери принца свлечен на дивана, очите му бяха червени от сълзи. И когато Даяна се обади час по-късно, Уилям отказа да говори с нея. Книгата на кралския историк Робърт Лейси разкрива голяма част от по-ранните години на кралската особа. Той пише: „Адът се развихри. Той [Уилям] беше бесен. . . че тя [Даяна] е говорила лошо за баща му, че е споменала Хюит. . . Той започна да крещи и да плаче и когато тя се опита да го прегърне, той я избута.

Два дни по-късно обезумялата принцеса разказала на своята лечителка Симон Симънс какво се е случило. Даяна беше казала, че Уилям е бил „толкова ядосан на нея“, че е избухнал в ярост. „Адът се развихри. Той беше бесен. . . че е говорила лошо за баща му, че е споменала Хюит. . . Той започна да крещи и да плаче и когато тя се опита да го прегърне, той я избута. Докато Уилям се извини на своята Даяна на следващия ден и й даде цветя, Даяна почувства, че са нанесени непоправими щети. Тя продължаваше да пита Симон: „Какво направих? Какво направих на децата си?”

Твърди се, че дългата битка между Даяна и Чарлз е белязала емоционално и Уилям, и Хари, но при Уилям може да се каже, че емоционалният смут е бил по-силен, тъй като той е успял да разбере повече от случващото се въпреки усилията на родителите му да запазят той защитен.


Източник: Mirror



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ким Чен Ун и Путин

Русия ще внася бира от Северна Корея

В Русия започват да внасят бира от ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни