08.10.2024 10:42

Руският двойник на Ди Каприо ще се бие в Украйна, станал твърде дебел

Видян 396 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руснак, който си направи име като двойник на Леонардо ди Каприо, се подписа да се бие в Украйна, след като се твърди, че е напълнял, за да прилича на холивудската звезда, предаде express.co.uk

41-годишният Роман Бурцев участва в различни актьорски и рекламни концерти в ролята на актьора, спечелил Оскар, и се надяваше, че необичайната му прилика с холивудската суперзвезда ще му донесе слава, богатство, жена и деца.

Бившият ИТ специалист имаше малък успех, получавайки роли в реклами, включително една за водка Five Lakes, съобщава The Sun.

Но според съобщенията Бурцев се е борил с теглото си от 2016 г. и постепенно е видял, че ролите пресъхват.

Преди да се присъедини към руската армия, Бурцев - който е известен като руския Ди Каприо - все още живееше с родителите си и котка в апартамент под наем, предоставен от държавата в Подолск, близо до руската столица Москва.

Говореше се, че няма пари и напоследък вършеше странна работа на пазар и железария. Не е ясно на какво основание е постъпил в редиците на руската армия.

Още през юли руският парламент значително удължи максималната възраст, на която мъжете могат да бъдат мобилизирани с най-малко пет години, до 70-годишна възраст в случая на най-високите офицери, съобщава Ройтерс.

Въпреки че боевете на фронтовата линия са известни като опасни, постоянната нужда на Путин от повече хора означава, че на теория държавата е готова да плаща добре на новобранците.

Тези, които подпишат договори и завършат обучение, имат право на плащане от £16 000 и £1625 на месец - доста над средната руска заплата.

Още през юли Business Insider, че руският закон по онова време дава право на семействата на войници, убити в бой, плащане на 8,8 милиона рубли, както и още 5 милиона рубли от мярка, приета веднага след началото на войната.

Експерти казват, че в комбинация с плащания от 1 и 3 милиона рубли от местните власти, повечето семейства биха получили еднократни плащания от около 14 милиона рубли (£111 178).

Докладите обаче сочат, че получаването на заплащане не винаги е лесно, като се разпространяват истории за това, че руското министерство на отбраната е „забравило“ да се съпротивлява на наетите войници, което означава, че те пропускат бойни заплати и изплащания за семействата си, ако бъдат убити, според Forces News.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Дни след като страните от ЕС подкрепиха ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв

Един чудесен ден


Един чудесен ден. Не се задълбавайте много в минали