Американската попзвезда Тейлър Суифт

Свързани новини

07.12.2023 16:43

Тейлър Суифт стана Личност на годината на Time

Видян 1788 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската попзвезда Тейлър Суифт, която разтърси музикалната индустрия с феноменално успешно турне, е личност на годината за 2023 г. на списание Time. За корицата му певицата избра да се снима с котката си. Суифт имаше изключително активна година с началото на турнето Eras, което доведе нейното шоу до 66 концерта в 23 града в Северна Америка, Аржентина и Бразилия.


"Не съм се чувствала толкова горда и щастлива през целия си живот", заяви певицата. Тя признава, че концертите от Eras са я карали да се чувства толкова изморена, че едва е ставала от леглото. Търсенето на билети за турнето беше толкова голямо, че срина уебсайта на Ticketmaster, което предизвика изслушване на бизнес практиките му от Сената на САЩ. Феновете без билети пък се събираха на паркинги, за да чуят музиката й. В Сиатъл концертът й дори предизвика сеизмична активност, равностойна на земетресение с магнитуд 2,3.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв