Свързани новини

31.05.2010 11:45

Васко цигуларя сваля Ивайла Бакалова

Видян 3258 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цигуларят Васко Василев, който се води гадже на майката на колежката си Ванеса Мей, ФЛИРТУВАШЕ с Мис България 2001 Ивайла Бакалова в самолета за Лондон. Двете звезди се оказаха един до друг на четвърти ред, веднага след завеската, отделяща салона на бизнес класа от икономичната класа на авиокомпания България Ер, предаде от борда bulgaria-news.bg . Красивата топ-моделка сподели, че пътува често до британската столица. Пред Супер 19’ тя споделя, че смята да живее на Острова, където от 2 години е и най-добрата й приятелка Ина.
“Сега отивам в Лондон главно, за да намеря училище за дъщеря ми. Много й липсвам, защото аз 10 дни съм в София, 10 дни в Лондон... детето страда", разказва пред Bulgaria-news миската. Ивайла е силно раздвоена къде запише 7-годишната Рая, защото се страхува, че детето ще забрави български език. Същите опасения имал и бащата  – мултимилионера Румен Гайтански-Вълка. Той смятал, че дъщеря му трябва да стане поне на 12 години, да се е научила добре говори и пише на български език, че чак тогава да я запишат да учи във Великобритания.
Маестро Васко Василев, малко уморен, но както винаги енергичен и очарователен пък се връщал от Москва. Там с екип от бТВ са снимали университета, в който е учил и местата, където са били първите му музикални изяви. Поводът: 40-годишнината му, която ще отбележи в София на 14 октомври тази година. На 18 и 25 октомври виртуозният цигулар ще свири в Народния театър Иван Вазов. За последен път Васко свири в България през декември 2008 година на частно парти, посветено на най-добрия български пилот Владимир Арабаджиев.


Сега Васко заминава за Испания, за да записва диск. Когато му остане малко време между многобройните ангажименти по цял свят, той отскача до швейцарския курорт Зермат, където живее световноизвестната му ученичка Ванеса Мей с майка си.
След като си получиха багажа на летище "Хийтроу" Ивайла Бакалова си взе такси за наетата от нея квартира до култовия магазин Хародс, който неотдавна беше продаден от Мохамед ал Файед ( баща на загиналия заедно с принцеса Даяна в Париж Доди ал Файед) на катарското кралско семейство. Васко Василев се качи на метрото, за да се прибере в дома си до Сейнт Джеймс парк - едно от най-хубавите и скъпи места за живеене в централен Лондон.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

стрелец