02.10.2013 17:10

Започват големите концерти в X Factor

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не с един, а с цели два старта ще започнат големите концерти на X Factor този четвъртък и петък (03 и 04 октомври, 21.00 ч.). За първи път в световната история на шоуто продуцентът Магърдич Халваджиян сменя правилата. 

Стартът на концертите на живо ще протече в два дни и ще бъде съпроводен от две елиминации и двама изгонени. За тази промяна екипът на шоуто получи специално разрешение от FremantleMedia. Първите, които ще излязат един срещу друг, утре, 03 октомври, ще бъдат момчетата и момичетата. Представени чрез техните ментори, конкуренцията ще бъде между Саня и Заки. Участниците, събрали най-малка зрителска подкрепа, ще излязат на сцената за втори път – те ще се явят на елиминации, за да се борят за оставане в шоуто, като само един от тях ще продължи напред. Един изгонен ще излъчи и вторият лайф концерт в петък, когато най-добрите приятели Любо и Мария ще се превърнат в конкуренти. На сцената ще излязат именно техните категории – момчета и момичета над 25 години и групите и дуетите. 

Смяната на правилата започна още във вчерашния епизод, когато бяха излъчени не 12, а... 16 финалисти. Журито единодушно реши, че четирима души заслужават втори шанс и върна по един участник в категория. Така палитрата от музикални таланти включва кандидати от 15 до 62-годишна възраст, две двойки близначки, две групи – Lollipop и The New Way, баскетболист-рапър, двойник на Рафи, латино инструктор и участници, готови на всичко за победата.  

Какво ще видим в първия голям концерт утре, 03 октомври, когато войната между половете ще премине и на музикалния фронт – момчета срещу момичета. Ще разберем как протече срещата на двете категории със световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе. Какво ги посъветва и дали са усвоили нейните съвети? И още – компилация между рап и гайда, пълна промяна за Таня... и специално цвете, от което ще излезе най-малката участничка. Именно заради него стилистът на шоуто Кремена Халваджиян поръча стотици метри плат и прекара цели дни в разглеждане на каталози от цялата страна. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв