Този сериал представя грандиозното откриване на линията „Елизабет"; с ексклузивен достъп до компаниите „Кросрейл Лимитед" и „Транспорт фор Лондон", проследява надпреварата за тестване и доставка на всяка от деветте централни станции за пускане на новата железопътна линия „Елизабет"

Свързани новини

12.10.2022 14:40

Железница за 15 милиарда лири по Viasat Explore

Видян 869 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Този октомври най-мъжкият канал на Viasat World, Viasat Explore е погълнат от „Екстремно теглене с камиони“. При тежкотоварното теглене всяка мисия е спешна, с големи финансови рискове и постоянни опасности за хора и машини. Екипи от компетентни шофьори на камиони се справят с бедствията, като съчетават невероятен набор от умения за решаване на проблеми с типичната австралийска издръжливост. Поредицата от девет епизода с  оригинално заглавие Extreme Tow Truckers е с премиера всеки понеделник от 21:00, с повторение в петък от 19:05 – с двойни епизоди. Всяка събота следобед пък – с рубриката „Колелата на късмета“ можете да се потопите в живота на шофьор на камион.


Може да говорите с колегите си по радиото, докато прекосявате калните терени на Северна Америка, теглите нещо огромно през снежните пътища на Канада или разчиствате жизненоважни маршрути из Австралия...А на 12 октомври, сряда, от 21:00 часа имаме „Железница за 15 милиарда лири: официалното откриване. Този сериал представя грандиозното откриване на линията „Елизабет"; с ексклузивен достъп до компаниите „Кросрейл Лимитед" и „Транспорт фор Лондон", проследява надпреварата за тестване и доставка на всяка от деветте централни станции за пускане на новата железопътна линия „Елизабет".


Железопътната линия за 15 милиарда лири - цената сега вече е 19 милиарда и продължава да расте - се простира на 120 км през столицата - нещо, което се превърна в изключителен строителен проект, един от най-големите в Европа и едно от най-амбициозните инженерни постижения във Великобритания от времето на Брунел насам. Следваме повече от десет години инженерите, техниците и транспортния персонал, които са под напрежение да завършат своята част от проекта навреме, за да е готов за пътници през 2022 г.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв