Звярът на Бертран Бонело

Свързани новини

08.05.2024 10:00

Звярът на Бертран Бонело влиза в киносалоните

Видян 1340 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хипнотичната научнофантастична мелодрама „Звярът“, която плени публиката на Синелибри 2023, тръгва в разпространение на 10 май. Режисьор на филма е прозорливият френски артист и визионер Бертран Бонело. „Звярът“ (Франция, Канада 2023), 145 минути, оригинално заглавие: La bête; международно заглавие: The Beast. Жанр: пълнометражен игрален филм.


Сценаристи: Бертран Бонело, Гийом Брео, Бенжамен Шарби. Режисьор: Бертран Бонело. Филмът е създаден по мотиви от повестта „Звярът в джунглата“ от Хенри Джеймс.  Спиращата дъха Леа Сейду и магнетичният Джордж Маккей играят двама влюбени, които се срещат отново и отново във времето и пространството. В тази романтична, изпипана до последния детайл камерна драма, изследваща копнежа, обсебването и екзистенциалния страх, действието се развива в три времеви отрязъка.


В близкото бъдеще, доминирано от изкуствения интелект, емоциите са се превърнали в заплаха. Габриел решава да „пречисти“ ДНК-то си в машина, която ще я върне към предишните ѝ животи и ще я избави от всякакви силни чувства. Тогава тя среща Луис и я завладява странното усещане, че го познава от цяла вечност…С участието на: Леа Сейду, Джордж Маккей, Даша Некрасова, Джулия Фор, Тифани Хофстетър, Лоти Андерсен, Том Нийл и др.


НАГРАДИ И НОМИНАЦИИ: 2023 Номинация за „Златен лъв“ от кинофестивала във Венеция, 2023 Награда за най-добра актриса от международния кинофестивал във Валядолид, 2023 Номинация за най-добър филм от международния кинофестивал във Валядолид, 2023 Награда на журито в международния конкурс на фестивала в La Roche-sur-Yon и 2023 Торонто – Официална селекция. Трейлър към филма: https://www.youtube.com/watch?v=ABX6cPJvNEg&t=2s



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.