Свързани новини

26.05.2011 15:35

400 абитуриентки за Купата на ЦСКА

Видян 1684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Футболистите на ЦСКА и цялото ръководство, начело с президента Димитър Борисов, купонясаха здраво след спечелената юбилейна, 20-а, Купа на България. След победата 1:0 над Славия на финала армейците започнаха да пият и пеят още от съблекалнята и не спряха до сутринта. 

Малко преди полунощ бе даден старт на същинския купон в Найт флайт. 

Димитър Борисов и спортно-техническият директор Емил Костадинов се надпреварваха кой ще вдигне повече тостове, докато Купата се разнасяше над масите и танцуващите гърли.  

Капитанът Тодор Янчев, който е известен режимлия, бе в центъра на събитията, но, разбира се, никой не можеше да надмине вратаря Иван Караджов. Той стана особено неудържим към 1 часа, когато към веселбата се включи бившата му дружка от ЦСКА Иван Иванов, който сега играе за руския Алания. Караджата и Русия поръчаха на диджея няколко пъти любимото парче „Яка тупалка“ на Илиян и буквално взривиха атмосферата.   

По едно време към цялата червена тайфа се присъедини и друга голяма вървела и личен ерген – националният вратар Ники Михайлов, който е юноша на кръвния враг на ЦСКА – Левски, и е син на синята легенда Боби Михайлов. Истинската вакханалия настана обаче, когато дойде и националният селекционер Лотар Матеус. Славният германец обра точките с новото си гадже – полската манекенка на бельо Йоана Тучинска. Двамата показаха, че владеят тънкостите на балканските ритми и приковаха вниманието на абитуриентите от Френската гимназия, които се бяха омешали с цесекарите на дансинга. 

„Човече, това са 400 абитуриентки, готови са на всичко тази нощ“, докладва внедрен репортер на 19' на купона, който дочул разговор между Караджата и Русия между песните на Мара Отварачката.   



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гръцкото правителство разреши на все ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Днес наблегнете върху разрешаването на отдавна отлагани задачи

Днес наблегнете върху разрешаването на отдавна