17.10.2008 10:46

Англия наниза 3 гола на Беларус

Видян 1648 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стиви Джи се развихри, Руни се отчете с 2 попадения


Английският национален отбор по футбол продължава с доброто си представяне под ръководството на Фабио Капело. Англичаните победиха с 3:1 като гост тима на Беларус в мач от група 6. С 2 гола за „албионците“ се отличи Уейн Руни.
Двубоят започна повече от добре за футболистите на Англия, които отбелязаха още в 11-ата минута. Дълго дискутираният заради слабата форма, която демонстрира в отбора на „трите лъва“ полузащитник на Ливърпул Стивън Джерард препарира вратаря на Беларус с мощна шут от над 30 метра. След попадението англичаните се отпуснаха и позволиха на домакините да изравнят в 28-ата минута, когато Павел Ситко бе оставен непокрит в наказателното поле. След почивката възпитаниците на Капело заиграха по-здраво и в 50-ата минута Руни вкара след подаване на Хески. В 74-ата Джерард намери Руни и нападателят на Манчестър Юнайтед отбеляза второто си попадение в срещата. След победата Англия има вече 12 точки от 4 мача и е едноличен лидер в групата. След отбора, на 5 точки разлика се нареждат тимовете на Хърватия и Украйна.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци