Малко по-късно Мартин Стоев благодари на много хора с пост в своя профил във Фейсбук и обяви, че ангажиментът му към този отбор е приключил.

Свързани новини

26.09.2022 15:22

България спечели бронза на Европейското по волейбол до 20 години

Видян 1907 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българският национален отбор по волейбол за младежи до 20 години спечели бронзовите медали от Европейското първенство в Италия. Воденият от Мартин Стоев състав победи с 3:1 (25:17, 25:19, 19:25, 25:17) Белгия и завоюва бронзовите отличия.


Момчетата на Мартин Стоев не оставиха съмнение в своето превъзходство, макар да допуснаха колебания в третия гейм, което не им позволи да постигнат чиста победа. В останалите геймове България успяваше да натрупа аванс в средата на всяка от частите, който отборът ни запазваше до края, за да се поздрави с успеха.
Това е нов сериозен успех за селекцията, водена от старши треньора Мартин Стоев след второто място на Световното първенство до 19 години в Иран през 2021-а.
Малко по-късно Мартин Стоев благодари на много хора с пост в своя профил във Фейсбук и обяви, че ангажиментът му към този отбор е приключил.


"Пиша този пост през сълзи! България (моите деца) за 4-годишния цикъл, изпълнен с много емоции завърши. От 9 първенства спечелихме 8 медала, с което моят ангажимент приключи", написа Стоев в социалните мрежи.
"Благодаря на момчетата за това, че изградиха уникален колектив. Благодаря на щаба ми и всички близки до него. Благодаря на БФВ за прекрасните условия подсигурени за отбора. Благодаря на българския народ, който беше зад нас", добави Мартин Стоев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби