Английският полузащитник Джуд Белингам няма да бъде наказан за съботния четвъртфинален мач от UEFA EURO 2024 срещу Швейцария заради спорния жест, който отправи след гола си срещу Словакия на 1/8-финалите.

Свързани новини

05.07.2024 14:45

Белингам отнесе един мач наказание, но ще играе срещу Швейцария

Видян 2058 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Английският полузащитник Джуд Белингам няма да бъде наказан за съботния четвъртфинален мач от UEFA EURO 2024 срещу Швейцария заради спорния жест, който отправи след гола си срещу Словакия на 1/8-финалите.

Звездата на Реал Мадрид вкара зашеметяващ изравнителен гол в 95-ата минута със задна ножица, с който прати двубоя в продължения. Той, обаче, направи неприличен жест. След двубоя Белингам обясни в социалните мрежи, че жестът е бил адресиран към негови близки приятели, които са били на трибуните. Това в съчетание с факта, че от словашката федерация не са подали оплакване, най-вероятно е било взето предвид и е помогнало на Белингам да не получи по-сериозна санкция.

В крайна сметка, халфът е санкциониран за един мач условно, като изпитателният срок е една година. Ако играчът се провини в този период, тогава наказанието ще стане активно. Освен това на халфа е наложена и глоба в размер на 30 000 евро.

„УЕФА реши да глоби Джуд Белингам с 30 00 евро и да го спре от участие в един мач от турнир на УЕФА заради нарушаване на основните правила за прилично поведение. Споменатото наказание от един мач обаче няма да бъде изпълнено незабавно и подлежи на изпитателен период от една година, считано от датата на настоящото решение“, гласи съобщението от европейската централа.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Благоприятен ден за завършване на започната работа

Благоприятен ден за завършване на започната работа, но