Свързани новини

25.05.2009 17:44

Бербатов: Знам, че понякога си мислите, че не ми пука, но това не е така

Видян 2712 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отвърна на обвиненията към него, че не го е грижа за играта му с Шампионите на Премиършип, съобщи БГНЕС.


Критиките към българския национал продължават да валят след не много задоволителния сезон на Бербо, който премина към "червените дяволи" за 30 милиона паунда от Тотнъм. Според британските медии, Бербатов е разгневил феновете с някои от неубедителните си излизания и с липсата на боен дух, когато отборът е имал нужда от него. Независимо от публичната подкрепа на Сър Алекс за българина, Бербо все пак не е сигурен за титулярния състав за финала от Шампионската лига срещу Барселона в Рим. Бербо, който очевидно вече е изморен от критиките и иронията към него, заяви, че е напълно отдаден на Манчестър Юнайтед. "Знам, че хората понякога си мислят, че не ми пука. Повярвайте ми - Пука ми!", заяви Бербатов.
"Ядосвам се и ако не играя добре, след това съм разочарован от себе си. Хората не трябва само да гледат лицето ми и да ми дават оценки. Нека оценяват изявите ми", допълни още българската звезда. Сър Алекс Фъргюсън бе по петите на Бербо повече от една година, като безусловно вярваше, че звездата на Тотнъм ще е безценната съставка, която липсва на "червените дяволи". "Знам какво съм направил, знам и какво още мога да направя. Ще се докажа, тъй като не съм дал 100% от себе си в някои от мачовете откакто съм в клуба. Все още съм малко нервен. Играя за най-големия клуб в света. Винаги съм напрегнат. Барселона ще ни направи труден мач, но всяка среща за нас е такава. Хората си казват, ще играем срещу Манчестър Юнайтед и ще дадем всичко от себе си. Не очакваме друго", коментира още Бербо.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гърция прие 6-дневна работна седмица

Гръцкото правителство разреши на все ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес е ден за пълноценен отдих

Днес е ден за пълноценен отдих, който ще ви помогне да