Свързани новини

16.06.2009 12:23

Фамилията Роси победи САЩ в мач за Купата на Конфедерациите

Видян 1514 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Световните шампиони Италия се присъединиха към Бразилия на върха на класирането в група В в мач за Купата на Конфедерациите, след като надделяха над отбора на САЩ.




Интересни моменти в мача не липсваха още през първото полувреме, когато съдията отмени гол във вратата на САЩ, поради засада. Отборът на американците играеше почти през цялото време с 10 човека, след като Кларк бе изгонен поради червен картон. Малко преди края на първото полувреме грубо спъване на Киелини стана причина за дузпа в полза на САЩ. Наказанието в 41-вата минута изпълни Лендън Донован и успя да отбележи гол във вратата на Буфон.




Привидно уморени и дезорганизирани бяха атаките на сините през първата част от мача. Те често разиграваха топката в наказателното поле на американците, но пропуските в отбраната ги изправиха на нокти на няколко пъти. Определено отборът на САЩ играеха по-сигурно.




Второто полувреме италианците придобиха психологическо превъзходство и организираха няколко добри атаки. Изненадата дойде в 58-мата минута, когато току-що влезлият в игра 22-годишен играч на Виляреал Роси отбеляза невероятен гол почти от центъра на игрището, пробивайки двама играчи в бяло. 14 минути по-късно дойде и голът на нападателя на Рома Даниеле Де Роси. В последната минута от редовното игрово време Джузепе Роси се разписа повторно, оформяйки финалното 1-3 за отбора на Италия.




Адзурите са изиграли 7 мача с тима на САЩ. 4 пъти резултатът е в тяхна полза и 3 пъти са завършвали с равенство.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни