26.11.2008 10:53

Фърдинанд се гласи за шампионска титла

Видян 1213 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че това е най-успешната му година в отбора, който спечели титлата в Англия и Шампионска лига, предаде официалният сайт на FIFA. Футболистът допълни, че сега целта пред „червените дяволи“ е да станат шампиони на света, защото разполагат със нужните сили.


''Ние спечелихме титлата в Премиер лигата и Шампионска лига и това бе нещо невероятно. Сега обаче искаме да станем и най-добрият отбор в света и съм сигурен, че ще го постигнем'', коментира Фъргинанд.


От твоя страна другата звезда на Юнайтед Уейн Рууни разкри, че в миналото полицията му е взела футболната топка, докато е играл на улицата. „Бях щастливец, защото на гърба на къщата на майка ми имаше огромно асфалтово игрище. Имаше някакъв младежки клуб, така че аз само прескачах оградата и започвахме. Обичам тези времена. След това излизах по улиците и играех там. Когато бях на около 16 години едни полицаи ми взеха топката, заради това, че играя на улицата, което беше абсурдно! Когато бях малък, играехме на главния път. Там имаше табела от едната страна и се надпреварвахме кой може повече пъти да ритне топката по нея'', разкри  Рууни.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец