26.05.2009 11:30

Япония срещу Чили и Белгия в приятелски турнир

Видян 1145 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият шампион по футбол на Азия Япония ще играе мачове с Чили и Белгия на традиционния тристранен турнир Кирин Къп тази седмица, съобщи БГНЕС.


Тимът от Страната на изгряващото слънце ще използва тези двубои за подготовка преди квалификациите за Мондиал 2010. В азиатската група начело е отборът на Австралия с четири победи и едно равенство, следван от Япония с 11 точки и Бахрейн със 7. Узбекистан и Катар имат по 4 точки. Първите два отбора се класират за Световното първенство в ЮАР, а третият ще играе бараж. Още една победа на Япония ще осигури на тима билет за финалите на Мондиала.
"Планираме да влезем в добра форма благодарение на тези два мача. Ще положим всички усилия, за да победим Узбекистан в следващата ни среща и се концентрираме в това", заяви Такеши Окада, селекционер на Япония. Неговият отбор ще играе с Чили в сряда в Осака и с Белгия в Токио в неделя. Японците ще гостуват на Узбекистан на 6 юни, ще приемат Катар на 10 юни и ще играят навън с Австралия на 17 юни. Мачът между Чили и Белгия ще се състои в Ичихара в петък. Победителят в Кирин Къп ще получи 100 000 долара, вторият - 50 000, третият - 10 000.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион