Свързани новини

09.06.2009 17:22

Кака остави завинаги празнина в сърцата на феновете на Милан

Видян 1721 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Когато трябваше да избера дали да напусна Милан, не ме интересуваха парите, просто исках да заложа на играта. Кака и Ибрахимович са страхотни играчи и се стремят към най-високото", така бившата звезда на Милан Джилардино коментира трансфера на Рикардо Кака към Реал Мадрид. "Аз в моята кариера съм получавал толкова много, но никога не съм имал толкова големи възможности. Това е разликата." сподели бившият централен нападател на Милан за Gazzetta dello Sport.



Днес Кака официално потвърди новината, че вече е част от тима на "белия балет". Феновете на Милан обвиняват за трансфера президентът на клуба Силвио Берлускони. Според тифозите Кака е бил принуден на смени отбора си, разказва Gazzetta dello Sport. Всички са категорични, че в полунощ бе продадена една легенда. И сълзите на феновете са доказателство за това какво означава бразилеца за италианския гранд. Но този път сълзите и протестите на верните фенове на Милан не са способни да задържат Кака, така както стана тази зима. Разликата този път е, че самият нападател вече е взел решение, че иска да облече бялата фланелка на испанския отбор.




Кака обясни избори си с думите, че все още е млад, на 27 години и му предстоят още много години футболна кариера. Решението му да замине за Мадрид не е било спонтанно, обмислял го е продължително време, посъветвал се е дори със съотборника си Дейвид Бекъм, който е бивш играч на испанския тим. От него той е разбрал колко хубава е обстановката в отбора. Бразилецът сподели, че Милано ще му липсва, но той има нужда от нова мотивация, от нови възможности. Това за него е най-важното в момента, тъй като в тима на Реал ще може да играе с едни от най-големите в световния съвременен футбол.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби