Свързани новини

22.01.2020 16:02

Късметлийски дни за играчите на „Еврошанс“

Видян 2351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Участниците в игрите на „Евробет“ имат безпогрешна интуиция и знаят точно къде да намерят късмета. Много от тях направиха точни предвиждания и гордо вдигнаха своите чекове за страхотни четирицифрени суми от играта „Еврошанс“.


Щастливецът А. Бекир, който е играл в пункт на „Евробет“ в с. Фотиново, е безпогрешен в своята прогноза за 9 числа и това му осигурява 8 000 лева.


Х. Андонов е негов брат по късмет, но с по-различна тактика за печалба - той играе с 11 числа в „Еврошанс“. Шансът е на негова страна и успява да познае 10 от тях, за да запише срещу името си сумата от 7 500 лева.Печалбата се пада в пункт на „Евробет“ в гр. Асеновград.


Статистиката на късмета е впечатляваща и в гр. Пловдив, където една прогноза в числовата игра „Еврошанс“ донесе 7 200 лева на М. Михайлов.Попадение отчитаме и в гр. Бургас, където играч отнесе сумата от 6000 лева.


Печалби по 5 000 лева зарадваха много играчи.Четирима участници в „Еврошанс“ предизвикаха дори собствените си очаквания, след като направиха безупречни прогнози за 7 от 7 числа. Печалбите паднаха в пунктове на „Евробет“ в градовете: София,Белене,Трявна иСтара Загора.


Двама играчи от Кърджали също се наредиха сред призьорите. Г. Хашим отгатва 9 от 10 числа, на които е заложил, и регистрира попадение, което му носи5 000 лева. Участникът Ж. Андронов също отнесе 5 000 леваот пункт на „Евробет“ в Гълъбово.



Тегленията на играта „Еврошанс“ можете да следите в пунктовете на „Евробет“ и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак