Според Spotrac Брайънт е спечелил 323,3 млн. долара с Лейкърс. Освен това той печели над 20 милиона долара всеки сезон от 2008-09 г. до последния си сезон през 2015-16 г.

Свързани новини

27.02.2023 13:02

Коби Брайънт водил алтер егото си на ресторант

Видян 4178 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Много играчи от НБА стават доста богати, но хора като Коби Брайънт и Майкъл Джордан достигат друго ниво по отношение на парите. Играта им на корта ги превърна в суперзвезди и им позволи да харчат пари за почти всичко - включително и да водят алтер егото си на вечеря.


Брайънт е известен с алтер егото си - Черната мамба, но това не се отразява само на играта му на терена; според бившия му треньор Тим Гроувър той също така води алтер егото си да се храни с него.


По време на кариерата си в НБА с екипа на ЛА Лейкърс Брайънт се превръща в една от най-големите звезди в баскетбола. Това от своя страна го превърна в един от най-ценните играчи в лигата, тъй като присъствието му в отбора ти беше разликата между претендент за шампионската титла и вечен губещ.

Според Spotrac Брайънт е спечелил 323,3 млн. долара с Лейкърс. Освен това той печели над 20 милиона долара всеки сезон от 2008-09 г. до последния си сезон през 2015-16 г.

Подобно на своя идол Джордан обаче, влиянието на Брайънт се разпростира далеч отвъд НБА. Хората знаеха кой е той по целия свят. В резултат на това към момента на смъртта си през 2020 г. Брайънт има 600 млн. долара, според Celebrity Net Worth.

Със спечелените пари Брайънт можеше да си купи почти всичко, което пожелаеше. Той дори може да вземе своето алтер его на вечеря.


Гроувър, който е тренирал и Джордан, и Брайънт, неотдавна се появи в подкаста "Комплексни спортове", за да обсъди новата си книга, и сподели история за Коби, която никой не е чувал преди.

"Завършихме мача, с Коби решихме да отидем да хапнем в ресторант и той каза: "Трябва ми маса за четирима" Казвам: "Само ние двамата. Не съм питал", казва Гроувър в епизода от 18 май.

След това Гроувър каза, че двама мъже се приближили и попитали дали могат да седнат с тях, тъй като имало две свободни места, но Брайънт не им позволил.


 След това бившият треньор на Брайънт добави, че двамата мъже вероятно са си помислили, че Коби просто се държи като глупак, затова той най-накрая е решил да попита за двете свободни места.

"Казах: "Коби, от кого са заети тези места?" Гроувър каза. "Той казва: Аз нося всичко със себе си. Добрите, лошите и безразличните. И тези места са за тези хора, защото те ме правят това, което съм. Така че той говори за своето алтер его, за манталитета на мамба. "


 






 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но