Свързани новини

08.07.2009 08:47

Левски и Черно Море завършиха наравно в последната контролна среща

Видян 1194 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборите на Левски и Черно море не успяха да се победят и завършиха наравно 1:1 в последната контролна среща и на двата отбора преди старта им в тазгодишната кампания на евротурнирите, предаде БГНЕС.


Мачът, който се игра на стадион "Георги Аспарухов” бе динамичен, като равенството бе най-справедливият завършек на срещата. Седрик Бардон започна като титуляр за "сините”, като остана на терена 70 минути и остави отлични впечатления в зрителите, с които си заслужи аплодисментите на привържениците на Левски. Пристигналият днес в София камерунец Жозеф-Дезире Жоб не взе участие в срещата, а другото ново попълнение Елин Топузаков бе на трибуните в компанията на президента Тодор Батков. За "моряците", като титуляр започна и спряганият за трансфер при "сините" Александър Александър - Алекс. Халфът отново бе с класа над всички от своя тим. Срещата започна с лек превес за гостите, но постепенно момчетата на Емил Велев постепенно изравниха играта. И двата отбора създадоха някои много добри ситуации с отлични отигравания, но се видя, че имат още доста грешки да чистят. В 35-та минута Николай Димитров пропусна най-чистото положение за първите 45 минути. Зе Соарес нахлу отдясно и пусна в наказателното поле към Бардон. Французинът хитро продължи към Димитров, който стреля в опразнената врата, но топката срещна тялото на бранител на гостите. Вторият удар на крилото също бе блокиран. Още в началото на второто полувреме падна и първият гол в двубоя. Зе Соарес се откъсна отдясно фронтално срещу вратата на Илчев и стреля силно, но топката се удари в десния страничен стълб и се върна при Христо Йовов. Бижутера бе безгрешен при добавката и прати кълбото в опразнената врата за 1:0. Варненци успяха да стигнат до изравнително попадение в 70-та минута. След центриране от ъглов удар, Димов засече с глава и свали топката към Йордан Юруков, който от близко разстояние вкара за 1:1.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще изпитвате желание да помагате на другите

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще изпитвате желание да помагате на другите, но