Свързани новини

09.04.2009 14:34

Любослав Пенев: Батков може да говори каквото си иска

Видян 1232 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев заяви на брифинга преди гостуването на Миньор (Перник) в събота, че Тодор Батков, както всеки друг, има право да казва своето мнение за мачовете в шампионата, но наставника на "червените" не смята да отговаря на собственика на Левски.


Любо Пенев първо отговори на въпрос за спекулациите в пресата, че ЦСКА получава съдийска подкрепа: "Нормално е да има коментари в пресата, от една или друга медия. Всеки има собствено мнение и го изразява и по различен начин анализира мачовете. Има отбори, които бият, които падат, които правят равен мач. Аз обясних и преди, че всеки има някакви цели в това първенство. Гледах по време на мача със Славия и записа. Никога в публичното пространство няма да кажа къде са слабостите на ЦСКА. Това е тема, която се коментира по време на разборите, когато имаме тренировка. Разбира се, че се стремим се да намалим грешките. Колкото по-малко грешки правим, толкова по-добре. Но аз пак повтарям, оставам с много положително мнение, за мен стана много здрав и борбен мач. Благодаря на момчетата, че през целия мач търсеше победата. Те се бориха от началото до края на мача. Това е положително и то трябва да остане, че има грешки е ясно, но винаги ще има грешки".
На въпрос за съдийството Любо Пенев отговори по следния начин: "Мисля, че не е редно отново да се връщаме отново на съдийството. В момента мислим за мача с Миньор в тази насока е нашата работа и няма смисъл да се връщаме назад".
Пенев потвърди, че всички играчи са здрави и са готови за мача в събота в Перник: "Не нямаме кадрови проблеми. Има двама-трима контузени, но като цяло групата е налице, няма нещо, което да ме притеснява относно състезатели, които ще вземат участие". Наставникът отхвърли всякакви възможности противника да бъде подценен: "Опасения за мача нямам, просто имам едно послание, което непрекъснато го повтарям на моите футболисти – да не подценяват абсолютно нито един съперник. Уважавам всички, независимост на кое място се намира в класирането. Гледал съм почти всички мачове на Миньор след подновяването на първенството. Смятам, че са добър и стегнат отбор. Имат футболисти на които ще обърна специално внимание". Треньорът обърна и специално внимание на феновете на "армейците": "Нашите фенове бяха прекрасни, както във всеки един мач", цитира БГНЕС.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

риби