Свързани новини

17.05.2009 13:59

Локомотив Мездра и Локомотив Пловдив направиха 1:1

Видян 1212 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборите на Локомотив Мездра и Локомотив Пловдив не успяха да излъчат победител и завършиха наравно 1:1 в "железничарското" дерби от 27-ия кръг на родното ни първенство, предаде БГНЕС.


Домакините от Мездра бяха по-активният тим през първата част на мача и още в 8-та минута имаха възможност да открият резултата. Бамба бе изведен сам срещу стража на гостите Акалски, отправи хубав удар, но топката бе избита от Мечечиев от голлинията. В 26-та минута, Любомир Тодоров прати коженото кълбо в мрежата на "смърфовете", но попадението бе отменено заради засада. В 54-та минута, "черно-белите" откриха резултата, след като Даксон стреля от фаул, Левашки изпусна топката и от три метра Делибашич вкара за 0:1. Домакините можеха да изравнят още в от
ответната атака, но от близко разстояние Краси Георгиев стреля в аут. В 73-та минута, капитанът на мездричани Предраг Пажин стреля от границата на наказателното поле, но уцели напречната греда. Домакините все пак успяха да изравнят резултата в 81-та минута след меле в наказателното поле на "смърфовете". Бамба бе най-съобразителен и с глава прати топката в мрежата на Акалски за крайното 1:1. В 86-та минута, мездричани можеха да стигнат до победния гол, след като Фаусто Лоренцо излезе сам срещу стража на гостите Акалски и го прехвърли, но топката нацели гредата.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв