Свързани новини

04.06.2009 08:33

Младежите ни загубиха с 1:0 от Австрия

Видян 1216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младежкият национален отбор на България загуби с 1:0 контролата си срещу Австрия, играна на стадион "Славия", предаде БГНЕС.


През първото полувреме младежите ни владееха топката и дори опитаха няколко по-опасни центрирания пред вратата на австрийците, но в крайна сметка нито едно от тях не доведе до положителен резултат.
В 51-та минута след груба грешка на Генев, който не успя да изчисти, Австрия поведе в резултата с 1:0, което в крайна сметка стана и крайния резултат. До края на мача нямаше кой знае какви изненади, като единствената по-опасна ситуация бе за малко избегнатия автогол, който Бранимир Костадинов едва не си вкара. На двубоя присъстваха президентът на БФС Борислав Михайлов, старши треньорът на Левски Емил Велев, бившият наставник ЦСКА Стойчо Младенов и Емил Костадинов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.