13.10.2008 16:04

Ню Джърси Нетс пречупи Маями и в Лондон

Видян 1501 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Броени дни, след като победи Маями насред Париж със 100:98 след продължения, Ню Джърси Нетс спечели и втората си среща с Хийт, този път в Лондон. В препълнената зала „О2 Арена“ „мрежите“ триумфираха с 94:92. Двубоят между двата тима бе от турнето „NBA Europe Live Tour 2008“. Следващата среща е в Берлин, като един срещу друг ще застанат отборите на Ню Орлианс Хорнетс и Вашингтон Уизардс. В мача между Нетс и Хийт най-добър за победителите бе суперзвездата Винс Картър, който се отличи с 19 точки, 4  овладяни топки и 4 асистенции, а китаецът Йи Жианлиан добави още 17 точки и 2 борби.


Срещата започна много добре за „мрежите“, които водеха след края на първата четвърт с 30:16. Втората част „горещите“ се разиграха и стопиха разликата до 47:50 на полувремето. До края на двубоя мачът вървеше кош за кош, като в крайна сметка Ню Джърси се поздрави с победата. В другите срещи Лейкърс спечели срещу Сакраменто с 94:89, Портланд загуби от Юта с 80:93, а Филаделфия пречупи Торонто с 85:79.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.