18.03.2009 15:24

Оправдаха Иван Леков

Видян 1782 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият заместник - председател на ДАМС и член на Изпълкома на Българския Футболен Съюз Иван Леков беше оправдан по обвиненията в "манипулиране на съдии и присвояване на пари", предаде БГНЕС.


Съдебният състав със съдия по делото Петър Сентиров взеха решение, че искът на прокуратурата за присъда на Иван Леков няма да бъде уважен с мотива, че събирането на пари за гостите Пиерлуджи Пайрето и Алексис Поне не може да бъде престъпление. Така Софийски Градски съд призна Иван Леков за невинен, като това решение може да бъде обжалвано на следваща инстанция и присъди съдебните разходи по делото да бъдат платени от държавата. Както вече БГНЕС съобщи, на предишното съдебно заседание по делото на 27 февруари бяха разпитани презиудента на Българския Футболен съюз Борислав Михайлов, бившите и настоящи български рефери Момчил Врайков, Станислав Тодоров, Христо Ристосков, който е и частен обвинител, Крум Стоилов, Николай Петров, Николай Джугански, Иван Вълчев, Венцислав Гаврилов, Цветан Георгиев и Антон Генов. Всички те заявиха, че парите са били дадени на Антон Генов по собствено желание, а след това са разбрали, че средствата на предадени на Леков.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Путин

УНИАН: Русия е предала на САЩ проект за мирен договор с Украйна

Русия е предала на САЩ проект за мирен ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес не очаквайте другите да се съобразяват с вас

Днес не очаквайте другите да се съобразяват с вас, ако