29.11.2016 11:43

Самолет с бразилски футболисти се разби

Видян 2389 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Самолет със 72 души на борда и 9 души екипаж, сред които и членовете на бразилския футболен отбор Чапекоензе, е катастрофирал над Антиокия (Колумбия) малко преди приземяването си на летището в Меделин, съобщават световните информационни издания. Властите в Колумбия съобщават за 75 жертви и само 6 оцелели при самолетната катастрофа. Живи са останали трима от футболистите на отбора-Джаксън Фолман, Нето и Алан Рушел, един журналист, един техник на самолета и една от стюардесите. Сред починалите е и бившият футболист на ЦСКА Филипе Машадо. Той беше част от състава на армейците, който през 2008 година стана шампион на страната и носител на Суперкупата на България. 32-годишният защитник стана част от селекцията на Чапокоензе това лято, като бе записал 16 мача в бразилската Серия А с едно попадение и три срещи за Копа Судамерикана.


Полетът е бил чартърен и е пътувал от Виру Виру (Боливия). Предполагаемата причина за падането на самолета е електрическа повреда. Самолетът е паднал в планинска местност извън града, което затруднява спасителните операции.


 Отборът на Чапекоензе е трябвало в сряда да гостува на отбора от Меделин-Атлетико Насионал в първия мач от финала за Купа Судамерикана (еквивалент на турнира Лига Европа).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

телец

Използвайте деня за изглаждане на разногласията в личните отношения

Използвайте деня за изглаждане на разногласията в