Свързани новини

08.05.2009 14:35

Сър Алекс: Написахме писмо до УЕФА за случая "Флетчър"

Видян 1493 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 3.4000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че клуба е поискал от УЕФА да отмени червения картон на Дарън Флетчър, получен в полуфинала от Шампионската лига срещу Арсенал, съобщи БГНЕС.


Флетчър бе изгонен след сблъсък с Фабрегас и така шотландецът ще пропусне финала на турнира в Рим срещу Барселона. Фърги заяви на пресконференция: "Ние написахме писмо с молба до УЕФА. Ние разбираме много добре системата и знаем, че реферът е взел правилното решение за дадения момент. Мога да кажа, че от ъгъла, от който аз гледах мача, на мен също ми се стори, че решението е правилно. Ние не сме оптимисти, че ще се получи нещо, но трябва да го направим в името на Дарън. Никой обаче не знае какво ще се реши в крайна сметка. Дарън е много емоционално момче, той приема това решение, въпреки че е разочарован, че няма да играе на финала. Той поема отговорността за това, което направи". УЕФА вече обяви, че може да промени решението си само ако съдията признае, че картонът е трябвало да бъде показан на друг играч, което обаче не стана в случая с дарън Флетчър.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак