06.06.2017 14:26

Ще има реванш Джошуа-Кличко

Видян 1397 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мениджърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви пред Скай Спортс, че следващият съперник на английския боец няма да бъде Кубрат Пулев, а Владимир Кличко. Това означава, че реваншът за титлите на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация ще се осъществи до края на годината и ще изпревари задължителната защита на Джошуа срещу Кобрата.


 Почти е сигурно, че следващият съперник е Кличко. Това ни е договорката до момента и няма причина да има промяна, стига в последния момент да не чуем нещо друго от Бернд Бьонте (мениджъра на Кличко). Тази седмица Бьонте и Кличко ще се срещнат и ще разговарят по темата, а ние вече ще мислим за арена. Имаме много предложения - Нигерия, Дубай, Америка и Кардиф, като последният вариант не е най-добър от финансова гледна точка, но пък отново е в рамките на Обединеното кралство, сподели Хърн


От Международната боксова федерация (IBF) ще обявят решението си тази седмица за задължителната защита срещу Кубрат Пулев.


 Ясно е, че реваншът Джошуа - Кличко ще бъде проведен с уговорката, че победителят ще се изправи срещу Пулев. Няма как да избегнем Пулев, ако реваншът пропадне, следващият противник е Пулев, а иначе той ще е следващият след реванша. От IBF знаят това и се надявам да ни влязат в положение,  добави Хърн пред Скай Спортс, надявайки се федерацията да направи изключение и да не отнеме шампионския пояс на Джошуа за непровеждане в срок на задължителната защита срещу официалния претендент Пулев.


 Ако се стигне до подобно развитие на нещата то най-вероятно най-добрият български боксьор ще проведе един мач през есента, преди двубоя си за световната титла, който ще бъде през следващата година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв