13.11.2008 16:38

Славия се дъни срещу Ботев Криводол

Видян 1861 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сензацията във втория кръг от турнира за Купата на България поднесе участникът в Западната „Б“ група Ботев Криводол, сред като отстрани Славия и се класира за осминафиналите. Неизвестният доскоро втородивизионен тим прие столичния си съперник на стадиона в Мездра, тъй като игрището в Криводол няма лиценз.
Първата част от срещата премина без особени опасности пред двете врати с променливо превъзходство за двата тима. През втората част обаче криводолци нагънаха своите гости и преимуществото им бе материализирано с два гола в 48-ата и 69-ата минути. Зоран Златковски от Славия върна едно попадение 13 минути преди края на срещата. Силите на белите обаче не достигнаха за изравняване, което щеше да прати мача в продълженията, и отпадна безславно от турнира.
Другият елитен тим, който се раздели с надеждите си за успешно представяне е бургаският Черноморец. Той успя да се докопа до продълженията след 0:0 при гостуването си на втородивизионния Родопа. През 98-ата минута бургазлии дори успяха да поведат в резултата, но след две минути с гол на Десислав Русев домакините възстановиха равенството. Четири минути преди края на продълженията Родопа постигна пълен поврат с попадение на Румен Калчев. Черноморец е седмият отбор от „А“ група, който отпадна от 1/16 финалите за купата.


Последният мач от този етап на турнира е Локомотив София – Левски на 26 ноември.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.