Рууни бележи със страхотна задна ножица

Свързани новини

13.02.2011 14:57

Спряха Фейсбука на Бербатов

Видян 1478 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов остана без достъп до популярните мрежи Фейсбук и Туитър. Футболната асоциация на Англия (ФА) забрани на футболистите от Висшата лига използването на социалните мрежи за изказване на мнения и публикуване на обидни коментари. Чрез официално изявления асоциацията заяви, че ще наказва „сурово” всеки футболист, който дава коментари по повод футбола в Англия чрез интернет.


Преди месец Райън Бабел бе глобен с 10 000 паунда заради това, че си позволи да коментира съдията Хауърд Уеб след мача на Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед в турнира за Купата на Англия.


“Участниците в разговори в интернет трябва да имат предвид, че коментарите в тези сайтове може да се считат за обществено обсъждане. Всякакви изказвания ще се считат за неправилни. Те вредят на репутацията на играта и заплашват с оскърбително, неприлично и обидно въздействие върху дадена личност. Използването на обидни думи, преки или косвени заплахи, насочени към други участници, могат да се считат за незаконни. От футболистите се изисква да действат само в интерес на играта през цялото време и да бъдат наясно с използването на социалните мрежи”, пишат от Футболната Асоциация на Острова.


Алекс Фъргюсън пък обясни причината, поради която Бербо остана резерва в дербито срещу Манчестър Сити, което Юнайтед спечели след невероятен гол със задна ножица на Уейн Рууни. „Митко трябва да почива. А и имам Уейн в състава. Просто прецених, че Бербатов няма да ми е нужен този в този мач. Ако беше станало напечено, щях да го пусна”, каза сър Алекс.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион