Свързани новини

18.11.2009 18:05

Стюарт: Бътън направи грешка като смени отбора

Видян 1002 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият световен шампион във Формула 1 сър Джаки Стюарт заяви, че Дженсън Бътън е "направил грешка", като смени тима на Браун GP с Макларън, цитира БГНЕС.


Бътън ще кара заедно с Люис Хамилтън в "сребърните стрели" от следващия сезон. Стюарт обаче заяви: "Това е грешка, а Дженсън просто се излъга и отиде право в бърлогата на лъва. Хамилтън си изработи свой начин на работа в Макларън през последните три години и на Дженсън ще му бъде много трудно да се приспособи". Стюарт, който спечели световните титли през 1969, 1971 и 1973 година, добави: "Аз щях да искам нов договор с Браун на негово място, защото знам културата в Браун и имам уважението на Рос Браун. Освен това познавам много добре механиците си. Нещата при Макларън са съвсем различни. Те имат някаква клинична култура, която няма емоцията или карането по същия страстен начин, който можеше да се получи при Браун. Да, колата на Макларън ще бъде една от най-добрите в решетката, така че все пак трябва да се каже, че той все пак отива в тим, който иска да печели".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв