2025 Acura MDX SUV

Свързани новини

07.09.2024 08:00

2025 Acura MDX SUV най-накрая се отказа от досадна функция

Видян 5053 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Акурите са хубави. Вътрешните части са направени от наистина първокласни материали, страхотно пътуване, което е по-вълнуващо, и добре обмислена ергономичност. Беше просто жалко, че 2024 Acura MDX запази шантавия си тъчпад, за да запази безконтактния си екран, нямаше никакво вълнение от шофирането в шасито си и използваше шокиращо бавно задвижване. С пристигането на 2025 MDX ще можем поне да премахнем едно основно оплакване от нашия списък.

Актуализираният външен вид наистина дава на MDX някои красиви функции, навлизайки в неговата моделна година 2025, но това беше едно нещо, което нямахме нищо против от предходната година. Беше наистина шокиращо да видя, че през 2023 г. Acura все още не е инсталирала информационно-развлекателна система със сензорен екран и е запазила ужасния си тракпад. Е, това най-накрая изчезна с въвеждането на нов 12,3-инчов стандартен инфоразвлекателен сензорен екран с вграден Google. Благодаря. Вие. Хонда. Тъчпадът се заменя със стандартен панел за безжично зареждане, който беше някак скрит и малко тромав за използване, така че това ще бъде още една добре дошла промяна в централната конзола.

Нови луксозни функции




Това не е единственият технологичен ъпгрейд, който получавате, тъй като Advance Package подобрява технологията допълнително с 16-посочни електрически седалки (със страхотна функция за масаж на Type S), отопляеми външни седалки на втория ред, HUD и система за камера за съраунд изглед . Допълнително луксозно усъвършенстване в предварителния пакет включва криволинейно капитонирана кожа, която се среща само при тапицерията Type S. Какво 2025 MDX Type S получава пакета Advance като стандартно оборудване, но получава отопляем волан, който MDX и MDX A-Spec не получават.

За аудио, моделите MDX с технологичния пакет, пакета Advance и всички A-Spec облицовки ще получат 1475-ватова аудио система Bang and Olufsen, използваща 16 канала на изход през 19 високоговорителя. Това включва високочестотни високоговорители „Acoustic Lens“ и четири високоговорителя в хедлайнера. Преминете към Type S и ще получите още по-завладяващо аудио изживяване: изцяло нова система с 31 високоговорителя с 1760-ватова луксозна аудио система Bang и Olufsen с 24 канала и 12 (да, прочетохте това правилно) високоговорители в хедлайнера.

По-тиха кабина




Тези ултра-премиум аудио системи биха били безполезни в кабина, която позволява шума от пътя, а 2025 Acura MDX с технологичен пакет, пакет Advance и A-Spec имат актуализации за контрол на вътрешния шум, които намаляват шума от пътя с 10 процента, според Acura. Те включват нови облицовки на калниците, повече изолатори на вратите и ламинирано стъкло на задните врати.

Сила и уравновесеност?




По отношение на задвижването, MDX ще остане същият, като Type S ще получи най-добрия 3,0-литров туин-турбо V-6 двигател на Honda. Acura също така не е описала никакви допълнителни актуализации на окачването, за да оживи Type S или обикновения MDX, но ще получи нови джанти за 2025 г. с пакета Technology and Advance Package, който ще получи 20-инчови ролки, докато Type-S ще получи 21-инчови джанти с четирибутални предни апарати Brembo точно зад тях. Допълнителните промени в Type S включват изключителен заден дифузьор и изпускателна система с четири изхода.


Цена и наличност




Можете да поръчате своя Acura MDX 2025 от вашия местен дилър днес, започвайки от $52 250 за стандартния MDX FWD или $54 450 за версията SH-AWD. Технологичният пакет добавя още $5400 към това. Преминаването към A-Spec ще ви върне $62 850. Добавянето на предварителен пакет за MDX SH-AWD добавя $12 900 за увеличение на цената до $67 350. Въпреки това, същият пакет за MDX A-Spec само ще добави още $6500 към MSRP на MDX A-Spec. И накрая, най-добрата спецификация 2025 MDX Type S ще изтръгне $76 300 от джоба ви, за да се придвижите с най-добрата версия на MDX, според Acura.


Източник: Motortrend



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Насър Ел Сонбати

Некоронованият крал в бодибилдинга: Насър Ел Сонбати

Насър Ел Сонбати беше изгряваща звезда в ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион