Цветът на екстериора е нюанс, наречен Podium Green, и е комбиниран с друг зелен, Aston Martin Racing Green, за спирачните апарати.

Свързани новини

04.09.2024 10:09

Aston Martin празнува успеха си във F1 със специален DBX707

Видян 525 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Aston Martin вече отпразнува успеха си на миналогодишната Формула 1 със специална версия на супер SUV DBX707.

Наличен за моделната година 2024, новият Aston Martin DBX707 AMR23, името, заимствано от състезателната кола F1 на Aston Martin за 2023 г., се отличава с дизайн, който имитира външния вид на DBX707, който служи като официален медицински автомобил на F1. Комбинацията от зелени и жълти цветове също е намек към ливреята на колата F1 на Aston Martin.




Цветът на екстериора е нюанс, наречен Podium Green, и е комбиниран с друг зелен, Aston Martin Racing Green, за спирачните апарати. Aston Martin нарича жълтите акценти като Lime, продължавайки зелената тема. Изгледът отвън допълват чифт значки на калниците Q by Aston Martin.




Цветът Lime се повтаря отвътре като контрастни шевове и е съчетан от облицовка на седалките, съчетаваща черна и зелена кожа. Облегалките на седалките са изработени от въглеродни влакна. Надписите „AMR23” на праговете на вратите осигуряват последния щрих.




Не са правени промени по механиката. DBX707 се задвижва от 4,0-литров V-8 с турбокомпресор, настроен да доставя 697 к.с. Официалните претенции за представяне на SUV включват време от 0-60 мили/ч за 3,1 секунди и максимална скорост от 193 мили/ч.




Aston Martin вече приема поръчки за 2024 DBX707 AMR23 Edition. Автомобилният производител не е обявил цена или колко ще бъдат налични.




Aston Martin доказа, че е изненадваща сила през сезон 2023 F1, отчасти благодарение на новия попълнение Фернандо Алонсо. Двукратният световен шампион се качи на подиума в четири от петте състезания миналия сезон, завършвайки трети във всеки един от случаите. В резултат на това Алонсо в момента е трети в класирането при пилотите, докато Астън Мартин е втори в класирането при конструкторите, след Ред Бул Рейсинг.


Източник: Motorauthority



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Шкода

Шкода доставя 20 електрически мотрисни влака у нас

20 електрически мотрисни влака ще бъдат ...

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 08 септември 21:00ч.

Мъжът със златния пистолет

Режисьор: Гай Хамилтън
В ролите: Роджър Мур, Кристофър Лий, Брит Екланд

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей