Свързани новини

13.09.2019 12:15

Huawei с ключови награди от IFA 2019

Видян 1888 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Huawei спечели над 20 награди, получени по време на тазгодишното издание на изложението за потребителска електроника IFA 2019 в Берлин. Тези отличния и вниманието на технологичните медии се допълват и от обявените от Huawei иновации, свързани с потребителските изживявания във всички сценарии. Изданията Popular Mechanics, Android Central и Stuff са сред многото медии, които отличиха продуктите на Huawei на IFA 2019. По време на събитието Huawei представи новия процесор Kirin 990 и неговата 5G версия, безжичните слушалки с технология за ограничение на външен шум HUAWEI FreeBuds 3, новите модели на лайфстайл флагмана HUAWEI P30 Pro и високоскоростния Wi-Fi рутер Q2 Pro. Смарфонът Honor 20 Pro също завоюва 3 награди. Отличените продукти са част от философията на Huawei за технологичен дизайн, вдъхновен от хората, който помага на потребителите да използват своите високоефективни продукти с отлична свързаност.


EISA (European Imaging and Sound Association) посочи HUAWEI P30 Pro като Най-добър смарфон като част от наградите им за най-добри продукти за 2019-2020. Асоциацията нарече P30 Pro идеално устройство за потребителите, които ценят фотографията - качествата на снимане при ниска осветеност, утра широкоъгланите снимки, потретретния режим и телефото снимките.


Android Authority връчи на HUAWEI FreeBuds 3 наградата Най-добро от IFA. Безжичните слушалки се отличават със своя енергоспестяващ чипсет Kirin A1, Bluetooth 5.1 технология и утра ниска латентност на връзката. Android Authority е глобално издание с фокус върху мобилните технологии.


Android Central награди чипсета Kirin 990 с награда Най-добро от IFA 2019. Новият чип на Huawei се отличи със своята скорост на теглене от 2.3GB в секунда, 16 ядрен процесор, огромни технологични постижение в 5G технологията и AI. AndroidCental е портал за информация за мобилни устройства, експертни ревюта и технологични новини. Android Headlines отличи с награда за най-добър продукт HUAWEI FreeBuds 3, като редакторите на изданието посочиха, че новото носимо устройство е първото такова, което покрива пълните нужди на любителите на аудиото. Функцията за ограничение на външния звук, безжичното зареждане и висококачествения звук са само част от причините за награждаването на устройството. Android Headlines също награди Kirin 990 като част от своите награди за най-добри технологии на конгреса. Kirin 990 спечели наградата за най-добър продукт и на The Big Tech Question. Двете ключови причини за избора са енергийната ефективност на чипа и новите революционни 5G характеристики.


GadgetMatch също отличи Kirin 990 и FreeBuds 3. Първата в света 5G едночипова система Kirin 990 получи признание за своята скорост на теглене и сваляне, както и своята енергийна ефективност и процесорни ядра, а безжичните слушалки получиха признание за своята технология за изолация на звука. Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 3 получиха награди Най-добро от IFA 2019 от още 8 издания, сред които са Gear Diary, GEEKSPIN, Popular Mechanics, SoundGuys, Stuff и TalkAndroid. Чипсетът Kirin 990 пък получи отличния за най-добър продукт от Gear Diary, Mightygadget и Ubergizmo.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби