Единствените разлики изглежда са променената предна част, която е заимствана от кросоувъра Grecale, и бронята, в която вече има порт за зареждане.

Свързани новини

06.09.2022 08:09

Новото Мазерати Гран Туризмо: вижте го първи

Видян 7267 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Maserati подлудява света с първия си електрически автомобил - GranTurismo Folgore.


Компанията разкри няколко спецификации още през март, а сега, благодарение на видеоклип в YouTube, публикуван в канала на автомобилния производител, можем да видим как изглежда автомобилът.


Видеоклипът, заснет по време на Седмицата на автомобилите в Монтерей, представлява просто пет минути, в които главният дизайнер Клаус Бусе и главният директор по комуникациите Мария Конти разказват за характеристиките на автомобила, докато правят обиколка по красивите пътища около Пебъл Бийч. По някаква причина Maserati позволи на комика Себастиан Манискалко да се качи на автомобила, за да разкаже няколко шеги.



Този видеоклип е първата медия, в която обществеността може да види новия Folgore без прикритие, без камуфлаж. Ако трябва да сме честни, повечето от панелите изглеждат непроменени в сравнение с предишния GranTurismo, който се появи за първи път през 2007 г. Единствените разлики изглежда са променената предна част, която е заимствана от кросоувъра Grecale, и бронята, в която вече има порт за зареждане.

Вече знаехме, че GranTurismo Folgore ще развива до 1200 к. с. с тримоторна изцяло електрическа система. Busse и Conti твърдят, че автомобилът ще може да ускори до 60 мили/ч за 2,6 секунди и да развие максимална скорост от над 200 мили/ч - в сравнение с първоначалната заявка от 186 мили/ч през март.


 Странно е, че Maserati не смята това разкриване за "премиера", въпреки че показва автомобила напълно без маскировка, обсъжда техническия дизайн и публикува твърдения за производителността. Световната премиера ще се състои през 2023 г. Единственото нещо, което ни интересува, е как би могъл да изглежда интериорът, тъй като във видеото той е замъглен. Ще трябва да изчакаме до следващата година, за да разберем.


 


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да усетите разминаване между очакванията и реалността

Днес може да усетите разминаване между очакванията и