Rolls-Royce разкри Phantom, вдъхновен от италианската Ривиера

Свързани новини

22.10.2024 10:00

Rolls-Royce разкри Phantom, вдъхновен от италианската Ривиера

Видян 2225 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази седмица Rolls-Royce представи най-новата си единична поръчка - Phantom Inspired by Cinque Terre, който черпи вдъхновение от Италианската ривиера и нейните традиции във винопроизводството.

Cinque Terre - италиански „пет земи“ - се състои от рибарските селища Монтеросо, Вернаца, Корнилия, Манарола и Риомаджоре, разположени на брега на Лигурия в Северна Италия. Те са известни с живописните терасовидни лозя с изглед към Средиземно море.


Rolls-Royce се опитва да предаде атмосферата на Чинкуе Тере с различни елементи по поръчка на седана Phantom, включително цвят на боята, наречен подходящо Лигурско синьо. Той е подчертан с ръчно изрисувана двойна ивица от Navy Blue и Jasmine, включително няколко ръчно изрисувани гроздови зърна.

Интериорът е завършен в бяла кожа Grace White и Navy Blue с акценти от жасмин. Върху панелите на задните врати е бродиран дизайн с гроздови клонки, като за всяка част са необходими 9215 шева, направени с две различни техники. Гроздето в дизайна е бродирано със сатенен бод, като нишките са подравнени под ъгъла, под който светлината попада върху повърхността им, за да им придадат блестящ завършек. Листата на гроздето са изработени с бод татами, който създава по-плосък завършек.




Същият дизайн на гроздето, използван при външната ивица, се повтаря и при сгъваемите маси за пикник, изработени от неръждаема стомана и позлатено покритие. Phantom разполага и с характерния за Rolls Starlight Headliner, изобразяващ карта на Италия, направена от 14 338 отделни светлини. Пет звезди представляват селищата Cinque Terre.

Rolls-Royce запълва галерията на арматурното табло на Phantom с произведения на изкуството, представляващи амалгама от селищата Cinque Terre. Композицията първо е скицирана дигитално, след това е ръчно изрисувана с акрилна боя на водна основа и е запечатана с няколко слоя безцветен лак. Селата са изобразени и в сребрист дебош в жабката за ръкавици.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бтв Синема 27 октомври 21:00ч.

Пропукване 2007 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 53 мин

Режисьор: Грегъри Хоблит
В ролите: Антъни Хопкинс Тед Крауфорд Райън Гослинг Уили Бийчъм Розамунд Пайк Ники Гарднър

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

риби