Вижте 2026 Genesis електрифициран G80

Свързани новини

27.07.2024 08:00

Вижте 2026 Genesis електрифициран G80

Видян 5799 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Повечето електромобили изтъкват екологичния си статус с дизайн без решетки и прекалено аеродинамични форми, но Genesis Electrified G80 от 2026 г. прави всичко възможно да не прилича на електромобил. Всъщност, той почти точно отразява своя бензинов аналог - седана G80 - като само едва доловимо загатва за подмененото си задвижване.


Това ни устройва, тъй като G80 е компетентна, комфортна и висококачествена опция в сегмента на средноразмерните луксозни автомобили, а двойните електрически двигатели на електрифицирания модел му осигуряват шеметно ускорение, което само увеличава привлекателността му. Отвътре купето е уютно и добре обзаведено, с тапицерия от висококачествена кожа, облицовка от естествено дърво и много технологии, включително голям 27,0-инчов дисплей за инфоразвлекателни системи.


Въпреки че все още не сме чули дали моделът от 2026 г. ще получи по-голяма батерия или различни промени в задвижването, не можем да си представим, че пробегът или представянето ще бъдат по-лоши от миналогодишния модел. Това означава конкурентна оценка на пробега от 453 км и поне 365 конски сили от два бордови двигателя. 



Какво е новото за 2026 г.?

Тази година е белязана от освежаване на електрифицирания G80 в средата на цикъла и въпреки че видяхме само версията на автомобила за корейския пазар, очакваме подобни промени и за автомобила за американския пазар. В допълнение към стилистичните промени в предната и задната част, електрифицираният G80 е разтегнат, за да осигури повече място за краката на задните седалки. От Genesis твърдят, че междуосието е с 5,1 инча по-дълго от това на модела от 2025 г., така че промените вътре ще бъдат забележими.


Седанът получава и обновена информационно-развлекателна система, която заменя миналогодишния 14,5-инчов сензорен екран с по-голям 27,0-инчов модул, който се простира на две трети от арматурното табло и включва цифров дисплей с измервателни уреди. От Genesis не съобщават дали ще има промени в задвижването на автомобила, но допълнителното междуосие може да означава, че компанията е поставила по-голяма батерия, за да подобри пробега.


 


 


 



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв