Свързани новини

07.01.2020 14:33

бТВ разби Нова през 2019 г.

Видян 2657 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна




Развлекателните хитове на пролетния и есенния сезон, продуцирани от bTV - „България търси талант“ и „Гласът на България“, са били най-гледаните ТВ програми за миналата година, с повече от 1,2 милиона зрители средно, показват данните на ГАРБ за 2019 г. Сериалите „Искрите на отмъщението“, „Майка“, „Горчива любов“ и „Завинаги“ също са сред първите десет в класацията, следвани от любимите предавания от ефира на bTV „Бригада Нов дом“ и „Фермата“. Сред българските праймтайм продукции, предпочетени от най-много зрители миналата година, са били също и пролетните хитове, които скоро ще започнат новите си сезони по bTV - „Смени жената“ и MasterChef.

През 2019 г., когато bTV Media Group успешно внедри новото си интегрирано студио, bTV затвърди позицията си на първостепенен източник на информация.
 
Новинарският екип на телевизията е предложил най-гледаното отразяване на новините и актуалните теми от година, включително на две изборни кампании и още няколко мащабни събития. През 2019 г. зрителите са предпочели всички новинарски емисии на bTV, а централните новини от 19 часа са били гледани от над 900 000 зрители средно всеки ден.

Същата тенденция се вижда при актуалните предавания bTV Репортерите, „120 минути“, „Лице в лице“, „Тази сутрин“, „Тази събота и неделя“ и специалните изборни студия на bTV през май и октомври - те са привлекли значително по-голям зрителски интерес спрямо конкурентните програми.
 
През 2019 г. bTV засили позицията си на източник на информация с най-високо доверие („Маркет линкс“, октомври 2019) – повече от 42% от респондентите са се доверили на новините и актуалните предавания на телевизията.

Сред българските предавания в дневната програма, които са


 



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.