19.08.2024 14:00

ДА! Музей при готвене на служебно правителство

Видян 769 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Локацията е злато, а разположеният в една от най-хубавите градини на София – на Археологическия институт рестобар Музей винаги е актуален. Особено, когато се готви служебно правителство, въртят се рулетки или има друга повишена активност при президента и в неговата администрация. Кандидати и техните пиари и други съветници се настаняват и бистрят с часове бъдещите и вече протеклите срещи и разговори, преговори и договорки.

Последния път се отзовахме неласкаво за това заведение поради неприятно обслужване. При посещението ни около връчването на папката с Кабинета Горица обаче се оказа, че то е подобрено.

Оценихме и някои свежи идеи, които и опитахме като офертата салата Цезар да се поднесе със сьомга. Намерихме и други предложения, които сигурно ще се върнем да опитаме в многото части на менюто – от салатите през предястията, пастите, пиците и основните.

Наоколо в прекрасната градина с абсолютно автентични археологически артефакти в нея зърнахме и някои вечни фигури – постоянно присъствие в Министерския съвет, от когото и да се председателства той.



Борис Ангелов



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Кино Нова 25 август 21:00ч.

В тайна служба на Нейно величество

Режисьор: Питър Хънт
В ролите: Джордж Лейзънби, Даяна Риг, Тели Савалас

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец

Не си измисляйте страхове

Този понеделник не се втурвайте в надпревара с