18.08.2024 15:08

Eсетрова Супер Луна в понеделник и вторник, пророчески сънища за чувствителните

Видян 1140 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В понеделник вечер след 21 ч., а и във вторник ще можем да наблюдаваме рядко срещаната Есетрова Супер Луна. Тя се получава, когато имаме едновременно Супер Луна и т.нар. Синя Луна. Второто явление е налично при две пълнолуния в един месец.


Защо наричат такава Луна точно Есетрова?


Заради цвета - бледо розов, като на рибите от семейството на есетрата, на пъстървата и като сьомгата. Определението е на старите индианци, които ритуално ловели риба в светлите нощи, осветени от такъв тип Луна.


На всичко отгоре тази специално Есетрова Супер Луна се пада във Водолей. Това значи повишена сенситивност, погед в бъдещето, открития - дано да бъдат добри. Чувствителните могат да очакват да имат пророчески сънища в едната или в двете нощи - понеделник срещу вторник и вторник срещу сряда.


На 19 август ще достигнем еманацията на онова, което сме заложили преди малко повече от половин година при новолунието във Водолей, което ни донесе и източната - някога и българска, Нова година. Тя е на Дракона - властелина на небето и земята, летящ над проблемите и унищожаващ с издишвания от него огън всички и всичко, което не е наред. Това е енергия силна, покоряваща, реформаторска - сиреч - водеща до големи и важни промени, обновяваща, оптимистична, ясновидска, лековита, технологична, зареждаща. По същество - добра!


Смята се, че влиянието на пълнолунието е 3 до 5 дни преди и след неговата дата.


За мнозина, особено за Водолеите най-вероятно тези дни ще бъдат въздишка на облекчение насред ретроградния Меркурий, който ни обърква от 5 чак до 29 август. 


 


Пламен Веселинов 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец