Свързани новини

17.10.2011 13:52

Гледате „Вражалец”, печелите вечеря с актьорите

Видян 2856 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

През новия театрален сезон зрителите на постановките „Вражалец”, Големанов” и „Благородният испанец”, посетили последователно и трите комедии в театъра на „Армията”, ще имат шанс да пътуват до Малдивите. Също така по един лев от стойността на всеки закупен билет  ще отива за благотворителност в полза на детските селища SOS.


Мениджърът на формация „Мелпомена”, под чиято шапка се играят пиесите, стана популярен с „американската формула” на правене на театър у нас. Още миналата есен Светлин Стоилов въведе безплатните напитки като бонуси към билетите за театър. Най-младият театрален продуцент у нас е убеден, че специалното отношение към публиката е важно условие за успеха на „Мелпомена”. Въпреки че и трите постановки са сред най-предпочитаните и гледани в София и страната, Стоилов е решил да отправи нов комплимент към зрителя под формата на награди.


Със закупуването на всеки билет, почитателите на комедийното изкуство ще получават флаер с уникален номер, който трябва да регистрират на сайта на „Мелпомена” – www.melpomenatheatre.com Вписвайки трите номера от различните постановки, зрителите ще се състезават за екскурзия до Малдивите.


Като втора награда Светлин Стоилов е определил вечеря с актьорите от трупата на „Мелпомена” . Вечеря със звездите на „Вражалец”, „Големанов” и „Благороният испанец” може да бъде спечелена всеки месец. Например, зрителите, посетили „Големанов” , трябва да въведат номера от флаера на интернет сайта на „Мелпомена” и да решат с кой актьорски да отидат на вечеря.


През ноември комедиите ще се играят съответно на: 5 ноември – „Вражалец”, 15 ноември – „Благородният испанец”, 27 ноември – ”Вражалец”, 28 ноември – „Големанов”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и