Свързани новини

11.09.2008 10:53

Костов подвластен на числото 4

Видян 2314 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Беше едно малко такова. С ужулен нос. Родителите му бяха работници. Бащата беше в транспорта – прислужваше на гарата. Майката беше чистачка. Бяха много скромни хора. Живееха в една малка стая на ул. “Самуил”. В стаята имаше всичко на всичко един стол и маса, на които Иван пишеше домашните си, и легло естествено. Самата обстановка беше много мизерна. Мисля, че бяха от Драгоман”.
Така класната на Иван Костов – Йорданка Балджийска описва своя най-виден ученик, който водел политинформацията в класа си.
Кой би повярвал, че бедното момче един ден ще бъде смятано за може би най-богатия българин, ще стане премиер на държавата и лидер не на левицата, а на десницата.
Стартът на трусдовия му стаж също е на доста непрестижно място – ДСО “Вторични суровини”. Сигурно от това работно място тръгват и шегите и закачките с него на циганска тема.
Не е ясно какво би се случило с него, ако го бяха взели в БСП, а не в СДС преди изборите през 1990 г., но истината е, че Костов е един от шепата политици, заедно с Георги Пирински, Ахмед Доган и неколцина други, които са депутати без прекъсване още от Великото народно събрание. Мнозина биха се запитали на какво ли се дължи неговото политическо и икономическо дълголетие или пък неограниченото му самочувствие? Точно заради тях се опитахме да направим кратка астрологична и нумерологична характеристика на Командира Гавгамел.


Личното число на Костов е 8. Заедно с 3 и 5, това са най-късметлийските цифри. При тези хора нещата се подреждат от самосебе си. Те никога не могат да избягат обаче от едно нещо и това са брачните окови. Това им е нумерологично предопределено, както личи и от признанието на Иван Костов, че е “мъж на жена си”. Осмиците са стремителни и нетърпеливи, постигат лесно успех. Но са любители на интригите. Колкото и железни да изглеждат, вътрешно са раними и беззащитни.
Важна подробност е, че тази година за тях е Деветка. Това означава край на някакъв път. Костов стана министър в навечерието на лична година 1 – 1991, и е покорявал своя връх до 1999г., когато руинира доверието в него в ролята му на премиер. През 2000 г. е започнал нов цикъл, но през 2008 г. ще трябва явно да се сбогува.
А от догодина май ще трябва да се захваща ново поприще... 
Понеже Господ и Съдбата винаги са справедливи, Осмицата на Вожда е компенсирана от Четворка при Пътя в живота. Това вече е тежка карма, защото означава разпъване на кръст. Тези хора работят много, мъките не са им спестени и понякога се лутат между четири стени. Поне силата на числото ги прави умерени и ги учи да владеят себе си в трудни ситуации.


Наричат Козирога “цар на катастрофите” в буквален и в преносен смисъл. Факт е, че неотдавна станалият доста късно шофьор Костов направи поредната катастрофа със своя джип. Козирогът също така е голям инат. Това на Командира му личи отдалеч. За зодията му е характерно, че решава проблемите на живот и смърт и се бори да стане неговото, без да се интересува колко ще струва това и дали няма да разруши по пътя си всички мостове.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес, вие и вашият партньор ще имате възможността да научите нещо ново

Днес, вие и вашият партньор ще имате възможността да