Свързани новини

22.06.2009 15:20

Крушкова: Очаквам чуждите туристи да бъдат колкото миналата година

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

През май туристите у нас са били толкова, колкото и през същия месец на миналата година. Това съобщи председателят на Държавната агенция по туризъм Анелия Крушкова, цитирана от БГНЕС.


Тя очаква да бъде достигнато миналогодишното ниво от над 5 млн. туристи. „Структурираха се някои основни дестинации, които имат трайно намаление - това са англичаните. Те намаляха поради причината, че закупиха достатъчен брой имоти в България, всъщност над 40 хил. апартамента принадлежат на английските граждани. Почти същата е ситуацията с Русия. Дестинации, на които традиционно в миналото не сме обръщали почти никакво внимание, показват ръст - Молдова, Израел, Литва. Много голям ръст показва Румъния. Гърците показват намаление на пристигането си в България. Ръст показват централноевропейските страни Чехия, Унгария, Полша, Словакия и Словения. Нямаме сериозно основание за притеснения. За сметка на нашето Черноморие, където има катаклизми, вътрешността на България е абсолютно успешна. Почти всички резервации за активните месеци, във вътрешността на страната са продадени“, категорична бе Крушкова.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Вашето лошо настроение ще избледнее днес

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Вашето лошо настроение ще избледнее днес, когато си