Свързани новини

10.06.2009 19:05

Морски атракциони на достъпни цени

Видян 2656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Между 20 и 50 лв. ще трябва да си приготвите, за да се насладите на морските атракционни през това лято, показа проверка на 19`. За да ползвате парашут ще трябва да платите от 40 до 50 лв. за 15-20 минути. Все още обаче можете и да се спазарите на цена от 30 лв. За качването върху „банан“ за около 15 минути ще се наложи да се разделите с 20 лв. Най-солено ще ви излезе качването върху скутер – 50 лв. За тези, които не си падат по екстремните преживявания, са предвидени 30-минутни разходки с корабче на цена от 5 лв. на човек. За чужденците обаче тарифите са двойно по-високи. Яхтен пикник на борда на лодка традиционно се провежда от май до септември. Продължителността на пътуването е 6 часа. Цената е между 40 и 50 лв. Това включва панорамна разходка под платна и мотор. Посещение на тих залив – закотвяне на яхтата-къпане, плаж, скокове във вода и возене на банан. Срещу допълнително заплащане се предлага каране на водни ски, водолазно гмуркане и ползване на скутер. Обяд с напитки - бира, вино, безалкохолно, шампанско, ракия, както и шопска салата, риба на скара, гарнитура и плодове, също се предлагат след допълнително заплащане.
На север от Варна се намират плажовете на курортните комплекси Св. Константин и Елена, Слънчев ден, Ривиера, Златни Пясъци и Албена. В разгара на сезона са широко посещавани, а достъпът с автомобил е затруднен. Албена разполага с най-широката плажна ивица и възможност за паркиране срещу заплащане. Предлагат се всякакъв тип морски атракции. Българските хотели предоставят отлични условия за родните и чуждестранни туристи. Разположените на брега на морето между курортите Елените и Слънчев Бряг, хотели ви предоставят незабравими моменти на морето. Всички комплекси имат прекрасно разположение върху първа брегова линия, започват направо от плажната ивица и имат прекрасна гледка към крайбрежието и морето. Те предлагат на своите гости модерна инфраструктура: ресторанти, кафенета, барове, басейни с водни атракции, джакузи, басейни за деца с водни развлечения. Някои от комплексите имат детски площадки, центрове за красота и здраве, фитнес, сауни, тенис кортове, футболно игрище, магазини и охраняеми паркинги.


По морето се провеждат индивидуални обучения по теория и практика във ветроходни училища. Цените силно варират, но за ден ще трябва да си приготвите между 40 и 50 лв. За тази цена обаче ще придобиете умения, които ще ви останат за цял живот.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Артур Шницлер

Денят е дълъг за този, който умее да живее

Денят е дълъг за този, който умее да ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог