Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа, Рен Шмид, Дона Милс

Свързани новини

07.03.2022 13:23

Нова страховита мистерия идва в кината през юли

Видян 892 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


  С предишните си два филма – Бягай! и Нас носителят на „Оскар“ режисьор и сценарист Джордан Пийл разби и преосмисли формата на модерния хорър, нареждайки се сред най-големите и уважавани имена в жанра.


 


Сега той предефинира облика на „лятното кинозабавление“ с най-новия си попкултурен кошмар – „експанзивн ия хорър-епос“ Не!. Филмът ще ни отведе до малко и изолирано градче във вътрешността на Калифорния, чийто колоритни обитатели стават свидетели на странно и смразяващо откритие. Какво е то, и каква е истината за страховитата мистерия, която ще се разкрие, ще разберем само в кината през юли, а част от уликите са скрити във вълнуващия първи трейлър.


 


Освен интригуваща история, Не! ще предложи на зрителите в киносалона и впечатляваща визия. Филмът е заснет с IMAX камери на 65 мм. лента от номинирания за „Оскар“ оператор Хойте ван Хойтема (Дюнкерк), който е работил с режисьори от ранга на Томас Алфредсон, Дейвид О. Ръсел, Спайк Джоунз, Сам Мендес и Кристофър Нолан.  Не! събира отново Джордан Пийл с носителя на „Оскар“ Даниел Калуя (Бягай!, Юда и черният Месия), към когото се присъединяват Кики Палмър (Да свалиш Уолстрийт) и номинираният за „Оскар“ Стивън Юн (Минари).


 


Във филма участват още Майкъл Уинкот, Барби Ферейра, Брандън Переа , Рен Шмид, Дона Милс и др. Режисьор и сценарист на Не! е Джордан Пийл, който е и продуцент, наравно с Иън Купър (Кендимен). Разкриваме мистерията на Не! от 22 юли само в кината.  Трейлър с български субтитри в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Cje0PEChTWQ


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец