Свързани новини

05.07.2013 14:15

Нумероложката Цветанка Рангелова: Протестите ще утихнат, избори през октомври

Видян 2764 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Макар че гражданското недоволство продължава вече повече от 20 дни, цифрите сочат, че скоро всичко ще приключи. Според Цветанка протестите ще започват да утихват още от днес, каза по Нова тв нумероложката Цветанка Рангелова. Освен това числата показват, че следващите избори ще са през октомври.

„Смятам, че в следващия парламент ще има една малка партия. „Атака“ няма да влезе, а ДПС трябва да се отучи да бъде балансьор в българското управление“, коментира още Рангелова.


В периода септември – ноември от поста си щял да се оттегли държавният глава Росен Плевнелиев. Цифрите предвещават още шест политически ареста в близко бъдеще, а от началото на следващата година идват и добрите времена за България. „2014 г. много голямо внимание през април месец и 2015 и 2016 г. България ще тръгне напред, така, както леля Ванга ми е казвала: „Ке я бъде България, Цветанке, ке я бъде!”, споделя нумероложката.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв