03.04.2018 13:14

Риалити звезда променя имиджа си в Смени жената

Видян 2145 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Охранителят от Монтана ще заживее за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата домакиня от Сливен


Емил Каменов, известен с участието си в редица ТВ формати, се впуска заедно с половинката си Ивета в пореднориалити предизвикателство – социалният експеримент „Смени жената“, тази сряда, 4 април,от 21 ч. В шести епизод на предаването Ивета Талазова, жената, която успя да опитоми охранителя от Монтана, и за която удоволствието от живота е по-важно от домакинската работа, ще се размени за една седмица с вманиачена в чистотата и подредбата съпруга от Сливен, за която къщната работа е призвание, а гостите са излишен носител на бактерии. Сблъсъкът на тези два коренно противположни модела на живот ще подложат двете семейства на драматични изпитания, като неведнъж известният с избухливостта си Емил Каменов ще бъде провокиран от „новата“ си съпруга Нина по болните му теми – насилието върху нежния пол и популярността на риалити героите.


Емил Каменов и Ивета Талазова са заедно от година и половина. Любовта им пламва в социалните мрежи, когато Ивета е дистрибутор на колаген, а Емо - охрана на университет в Лондон. Ивета има син от предишния си брак с футболната легенда на „Левски“ - Илиян Стоянов – Коловати - 11-годишният Александро. Ивета и Емил се надяват скоро да се радват и на общо дете. В отношенията и домакинството им цари хармония. В дома им в София няма правила, а те са единодушни, че най-ценното за една връзка е социалният живот.


 Нина и Стоян Христови са техните противположности –имат три деца, нямат приятели и мразят гости вкъщи.Нина чисти ежедневно, защото подредбата на дома й е най-важното нещо за нея. От 18 години тя е на постоянна и крайна диета, но физическата й слабост не пречи на това тя да има последната дума. Съпругът й Стоян е съгласен с абсолютно всичко, което жена му каже. Нинастрани максимално от социалния живот и благодари на Господ, че й е отредил ролята на домакиня.


Основните теми на сблъсък по време на размяната между двете семейства ще бъдат екстремната позиция на Нина да подрежда всичко по конец и цвят, нежеланието й да кани гости в къщата си и отказът й да се храни с дни. Емил Каменов  ще бъде принуден да се съобразява със странностите на „новата“ си съпруга, но нещата ще излязат извън контрол, когато Нина загатне, че първият мъж на Ивета е по-популярен от него. В каква полемика ще влязат Емил и Нина, докато четат Истанбулската конвенция, и дали Ивета ще успее да се справи с високите изисквания за чистота в „новия“ си дом, зрителите на bTV ще разберат в сряда, 4 април от 21 ч. по bTV.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни