Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.

Свързани новини

14.02.2023 16:55

С трима водещи и неочаквани изненади стартира Един за друг

Видян 1514 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Броени дни остават до старта на „Един за друг“ - предаването, което ще понесе зрителите на крилете на любовта. С трима водещи, много изненади и нови романтични предизвикателства на 17 февруари от 20:00 ч. ефирът на NOVA ще посрещне участниците в сезон 4 – двойки, решени с цената на всичко да докажат, че са един за друг. Актьорското дуо Краси Радков и Станислава Ганчева ще се присъедини към лъчезарния Емо Чолаков, за да предизвикват себе си в една шеметна любовна надпревара.


„За първи път с моята съпруга сме заедно пред камера. Много е хубаво и специално за двамата. Новият сезон на предаването е изключително атрактивен и добре измислен. Има хора с различни характери и професии, но те успяват да запазят позитивното настроение през цялото време“, сподели Краси Радков в „На кафе“. Неговата нежна половинка Станислава Ганчева допълни, че харесват всички двойки, а най-трудната част от играта е раздялата с участниците във вилата на любовта.  


„Благодаря на Краси и Станислава, че се присъединиха към екипа, те са страхотни партньори. Нямаше как да имам по-подходяща компания. Изненадан съм от мащаба на игрите тази година – те са съвсем нови и много зрелищни“, коментира от своя страна водещият Емо Чолаков..
Новият сезон на „Един за друг“ е подготвил повече от атрактивен каст с участници с различни професии от цяла България - Силистра, София, Хасково, Свищов, Варна, Бургас, Сливен, Кюстендил и др. Сред тях има влогъри, стилист, юрист, ветеринар, програмист, учители, пожарникар, а една от дамите е бивша адреналинка от "Господари на ефира". Част от участниците са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Една от двойките е влизала в клетка на 200-килограмов тигър, а в друга - партньорите са разведени. Най-младите участници са на 23 години, а най-възрастният – на 48. Какви изненади ги очакват, не пропускайте в „Един за друг“ – този петък от 20:00 ч. по NOVA.


Актуални новини може да откриете в сайта на „Един за друг“, Facebook страницата и официалния Instagram профил на предаването.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Изкуството трябва да утешава тези, които са разбити от живота

Изкуството трябва да утешава тези, които са разбити от живота

Изкуството трябва да утешава тези, които ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

близнаци