14.12.2016 10:26

Само три дни до мега спектакъла на Драгана Миркович в София

Видян 2517 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Само три дни остават до мега шоуто на емблемата на балканската музика Драгана Миркович в „Арена Армеец“. Това е първото гостуване на певицата в най-голямата зала у нас. Сръбската звезда обещава да направи преживяването за всички присъстващи незабравимо и е подготвила много изненади за родните меломани.


Специално за 16 декември певицата е подбрала богат репертоар от песни, прецизно селектирани по желание на феновете й у нас. Списъкът включва както най-големите легендарни хитове като „Placi zemljo“ и „Sve bih dala da si tu“, така и по-новите й парчета „Lepi moj“, „Zasto me trazis“ и др.


Близо 3-часовото шоу ще започне точно в 20:00 часа, като първи на сцената ще излязат горещите MINISTARKE. Те ще наелектризират залата до максимум преди грандиозната поява на иконата на Балканите.


Организаторите от  Moko Solution препоръчват всички фенове на юго легендата да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за терена (правостоящи места), ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите  пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.


Билети за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на концерта от касите на „Арена Армеец“, както и от обектите в мрежата на Eventim в цялата страна. Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на Драгана Миркович до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей