15.02.2016 14:01

София става Балканска столица на модата

Видян 2456 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Модни дизайнери и представители на модната индустрия от всички балкански страни се събират в София от 12 до 15 май 2016 г. за първото издание на Balkan Fashion Week. Грандиозният форум на фешън индустрията ще дефилира на открита сцена в центъра на столицата ни - на пл. Александър Батенберг.


   Основната цел на Balkan Fashion Week е да подпомогне стремежите на творци от Балканските страни да покажат своите дизайнерски умения и уникални идеи,  да създадат  контакти и да открият нови възможности за изява и сътрудничество. "С това събитие имаме амбицията да популяризираме не само изкуството “мода'', но и млади дизайнери, нови брандове и утвърдени имена в сферата", категорични са организаторите на форума.


    Balkan Fashion Week има стремеж да покаже връзката между креативността на модата и културното наследство на Балканите. Също така да обедини творци и индустриалци от сектора, да намери по-широка аудитория и международни пазари на Балканската модната индустрия.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец